Žensko spodnje perilo

(minimizer modrčki, veliki nedrčki, športni nedrčki, nedrčki velike velikosti)..)

Vsaka ženska si želi udobja, elegance, seksi videza in vsestranskih spodnjih oblačil. Vse to vam lahko ponudimo v Trgovini Viva, kjer nudimo pester izbor nedrčkov, ženskih hlač oz. spodnjic in spodnjih majic ter spalnega programa. V prodajnem programu boste našli priznane znamke, kot so Triumph https://de.triumph.com/https://www.anita.com/en/ )Anita since 1886, , Sloggi https://www.sloggi.com/, Sassa https://www.sassamode.com/ Sielei…

V ponudbi imamo nedrčke blagovne znamke Anita since 1886. Podjetje proizvaja kvalitetno žensko spodnje perilo že več kot 130 let, tako za ženske z večjim oprsjem, športno aktivnim, doječim mamicam in ženskam, ki so bile operirane na prsih. Nedrčki z oznako Comfort so primerne za ženske z večjim oprsjem in so večinoma brez opore, dobijo so do velikosti 120G, serije Maternity so namenjene doječim mamicam (tudi nedrčki v velikih velikostih, vse do velikosti I). V serijah Activ lahko poiščete zase najprimernejše, kvalitetne  športne nedrčke v večjih velikostih oz. manjših celo v velikosti košarice AA.

Nemška blagovna znamka Triumph je na slovenskem trgu zelo poznana, predvsem ženskam, ki cenijo kvaliteto, udobje in modne trende. Triumph je poznan tudi kot proizvajalec modrčkov za ženske z večjimi prsmi. Tako lahko ženske, ki nosijo nedrčke v večjih velikostih (veliko košarico in večji obsegi) izbirajo med modeli nedrčkov z oporo, tako imenovanimi minimizerji in nedrčki s penasto košarico vse do velikosti G.

Izberite svoj vzorček, barvo in model ter tip – podloženega ali ne podloženega. Vabljene k ogledu!

 

041 795 883