1. PLAČILO

Načini plačila:

1. Po povzetju: pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo preko Pošte Slovenije – stroški dostave 3,50 eur + plačilo položnice, ki jo zaračuna Pošta Slovenije(1,15 eur – do zneska odkupa 98,00 eura in nad 98,00 EUR do 501,00 EUR pa 1,07% na znesek odkupa.

2. Po predračunu: ob naročilu izstavimo predračun in ko je le ta poravnan odpošljemo artikle (plačila na TR preverjamo dnevno), stroški dostave 3,50 eur. Predračun je veljaven 4 dni od prejema obvestila o obdelavi naročila na vaš elektronski naslov (v kolikor ne prejmete obvestila o prejetem naročilu v vašo spletno pošto vas prosimo, da preverite še v mapi nezaželena pošta-spam. Včasih obvestilo žal pristane tudi tam, Lahko pa nas preprosto pokličete in skupaj preverimo 🙂

Podatki za plačilo predračuna:

Koda namena: GDSV

Namen nakazila: številka naročila ali pa preprosto vpišite samo število 320

TRR: SI56 02970-0090497382 ,

sklic: SI99

referenca prejemnika pustite prazno 😉

prejemnik: Trgovina VIVA, Maja Kastelic s.p.

Ljubljanska cesta 22

8000 Novo mesto

(strošek plačila na TRR plača kupec – provizija banke).

2. DOSTAVA

Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 3,50 EUR. Rok dobave blaga je od 4-14 delovnih dni. Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Za dostavo je zaračunan pavšalni znesek (pakiranje in dostava) v katerega je obračunan DDV.

V našem podjetju se trudimo za hitro dostavo. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 15 ure, pošiljko odpošljemo najkasneje naslednji delovni dan, če je izdelek na zalogi v fizični trgovini oz. najkasneje v 14 delovnih dneh,če je izdelek na voljo v centralnem skladišču.. Če nujno potrebujete dostavo nas kontaktirajte na 031/795 883 in nas o tem obvestite.

Znesek poštnine znaša 3,50 eur.

Vračilo blaga in reklamacije

Kupec lahko kupljeno blago zamenja, vrne ali reklamira v roku 8 dni po prejetju blaga. Stroški vračila so v breme kupca, ravno tako v primeru prve menjave.

Odstop od plačila

Kupec lahko od nakupa odstopi vse dokler ne dobi sporočila o poslani pošiljki.

3. NEPREVZETE POŠILJKE

V kolikor kupec naročenih artiklov, ki so poslani s plačilom po povzetju ne prevzame v nobenem primeru, in so po preteku čakalnega roka na pošti (14 dni) vrnjeni na naslov podjetja, se le-to NE šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe. Kupec je v primeru ne prevzema tako odgovoren za plačilo stroškov pošiljanja in pošiljanja/vračanja artiklov podjetju, za kar mu bo ponudnik izstavil račun, ki ga je kupec dolžan poravnati, saj pogodbe – naročila ni prekinil. V primeru neplačila računa, se zadeva ureja s terjatvijo. Terjatve ureja zunanje podjetje.

Stroški ne prevzema znašajo 8 – 12 eur (odvisno od teže in velikosti pošiljke. (2x poštnina – pošiljanje in vračanje pošiljke, stroški pakiranja, stroški embalaže, administrativni stroški).