1. PLAČILO

Načini plačila:

1. Ob povzetju: pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo preko GLS-a (prejmete obvestilo na sms/ email o dostavi) oz.Pošte Slovenije – stroški dostave 3,50 eur + plačilo položnice, ki jo zaračuna Pošta Slovenije(1,15 eur – do zneska odkupa 98,00 eura in nad 98,00 EUR do 501,00 EUR pa 1,07% na znesek odkupa.

2. Po predračunu na TRR, ob naročilu izstavimo predračun in ko je le ta poravnan odpošljemo artikle (plačila na TR preverjamo dnevno), stroški dostave 3,50 eur. Predračun je veljaven 4 dni od prejema obvestila o obdelavi naročila na vaš elektronski naslov (v kolikor ne prejmete obvestila o prejetem naročilu v vašo spletno pošto vas prosimo, da preverite še v mapi nezaželena pošta-spam. Včasih obvestilo žal pristane tudi tam, Lahko pa nas preprosto pokličete in skupaj preverimo 🙂

Podatki za plačilo predračuna:

Koda namena: GDSV

Namen nakazila: številka naročila ali pa preprosto vpišite samo število 320

TRR: SI56 02970-0090497382 ,

sklic: SI99

referenca prejemnika pustite prazno 😉

prejemnik: Trgovina VIVA, Maja Kastelic s.p.

Ljubljanska cesta 22

8000 Novo mesto

(strošek plačila na TRR plača kupec – provizija banke).

3. S kreditnimi karticami Visa Secure,  Mastercard Identity Check.

2. DOSTAVA

Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 3,50 EUR. Rok dobave blaga je od 4-14 delovnih dni. Dostava se vrši preko Pošte Slovenije in GLS-a (obvestilo o dostavi preko sms-a in spletne pošte). Za dostavo je zaračunan pavšalni znesek (pakiranje in dostava) v katerega je obračunan DDV.

 

Dostava naročenega blaga, kupljenega v spletni trgovini, je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

V našem podjetju se trudimo za hitro dostavo. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 15 ure, pošiljko odpošljemo najkasneje naslednji delovni dan, če je izdelek na zalogi v fizični trgovini oz. najkasneje v 14 delovnih dneh, če je izdelek na voljo v centralnem skladišču. Če nujno potrebujete dostavo nas kontaktirajte na 031/795 883 in nas o tem obvestite.

Znesek poštnine znaša 3,50 eur.

Vračilo blaga in reklamacije

Kupec lahko kupljeno blago zamenja, vrne ali reklamira v roku 8 dni po prejetju blaga. Stroški vračila so v breme kupca, ravno tako v primeru prve menjave.

Odstop od plačila

Kupec lahko od nakupa odstopi vse dokler ne dobi sporočila o poslani pošiljki.

3. NEPREVZETE POŠILJKE

V kolikor kupec naročenih artiklov, ki so poslani s plačilom po povzetju ne prevzame v nobenem primeru, in so po preteku čakalnega roka na pošti (14 dni) vrnjeni na naslov podjetja, se le-to NE šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe. Kupec je v primeru ne prevzema tako odgovoren za plačilo stroškov pošiljanja in pošiljanja/vračanja artiklov podjetju, za kar mu bo ponudnik izstavil račun, ki ga je kupec dolžan poravnati, saj pogodbe – naročila ni prekinil. V primeru neplačila računa, se zadeva ureja s terjatvijo. Terjatve ureja zunanje podjetje.

Stroški ne prevzema znašajo 8 – 12 eur (odvisno od teže in velikosti pošiljke. (2x poštnina – pošiljanje in vračanje pošiljke, stroški pakiranja, stroški embalaže, administrativni stroški).