Zaščita zasebnosti

Varovanje osebnih podatkov

Trgovina ViVa, Ljubljanska cesta 22, 8000 NM zbira naslednje osebne podatke za potrebe poslovanja, (nakup v spletni trgovini, nagradne igre, posebne ponudbe- marketing: ime in priimek, naslov, kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, spol, povezave na facebook stran https://www.facebook.com/trgovina.viva in vse ostale podatke, ki jih uporabnik vnese v obrazce na spletnem mestu https://www.perilo-viva.si/. Trgovina Viva ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, sejni piškotki za identifikacijo in potrebe nakupovalne košarice. Trajni piškotki se ohranijo 2 leti.

V spletni trgovini Trgovina Viva se uporabnik/končni kupec lahko prijavi kot gost ali registrirani uporabnik. Vsi vnešeni podatki, ki jih uporabnik vnese, bo Trgovina Viva uporabljala vse do preklica, z namenom obdelave uporabnikovega naročila in prodajnih akcij v spletni trgovini oz. Za potrebe trženja. Seznanitev z zbranimi osebnimi podatki oz.zbris, popravek ali prenos osebnih podatkov, tako gost kot reghistriran uporabnik, lahko zahtevata kadarkoli na elektronski naslov trgovinaviva@t-2.net. Podatki/ spremembe bodo izbrisani/popravljeni najkasneje v 24 urah.

Upravljavec osebnih podatkov je Trgovina ViVa, Ljubljanska cesta 22, 8000 Novo mesto.

Podatki,

ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na https://www.perilo-viva.si/ ali kako drugače (preko e-maila, telefona,…), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo (ZVOP-2).

Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj pooblaščene osebe zaposlene v Trgovina Viva in skrbnik speltne strani https://www.perilo-viva.si/ .

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam.

Z uporabo spletnega mesta https://www.perilo-viva.si/ se uporabnik strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost računalnika in na njem delujočega sistema s katerim opravlja naročila.